Kindergarten in Rosenheim

With its colourful design, the kindergarten forms a striking contrast to the greyness of the surrounding developments.

Canadian Clay and Glass Gallery in Waterloo, Ontario

The museum is laid out in the form of two parallel strips offset from each other on either side of a narrow glass-roofed spine.

House in Osaka

The site lies in a hilly area north of Osaka overlooking a deep river valley.

Sculptor's Studio in Darmstadt

Set on a park-like site, the studio is connected to the existing house via a covered corridor and a low intermediate structure that contains a bathroom and a...

Flat in London

The client, a member of a pop group, required his flat on the top floor of a converted warehouse to provide a calm, light interior space, plus security and...

Flat in Rome

In this conversion of a flat, the specific form of the central hall was retained, but its design and function underwent a fundamental change.

Church Community Centre in Geilenkirchen

Situated opposite the church, the new structure closes the gap between the town hall and a former shelter for the homeless, which was incorporated into the...

Housing Conversion in Dachau

Two flats situated on top of each other were joined together by cutting an opening in the reinforced concrete floor and inserting a staircase element.

Studio Flat in Vienna

An entire floor of a former archive was opened up to create a new studio flat.