You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

print article Print article

Mhouse Singera, Moldova by Marcel Lucian Studio.

The formal arrangement of the Mhouse is of two rectangular boxes stacked upon each other in an offset way. The lower box, heavy and dark supports the upper white, and lighter looking volume. Where the boxes do not overlap a first floor terrace is created that commands the panoramic views.

Designed by Marcel Lucian Studio, and located in Moldova, the house suggests a classically Modernist lifestyle awaiting its new occupants.

The house is naturally ventilated, has underfloor heating and polished concrete floors. Large areas of glazing respond to the views but also mean that air conditioning will occasionally be required. Heat pumps, and high levels of insulation give the structure respectable levels of thermal efficiency.

 

Gratitude to Damn its awesome.

 

Tags:
Current magazine
DETAIL 6/2020
DETAIL 6/2020

Modular prefabricated

See magazine
Product teaser
Advertisement

ARCHITECTURE & DESIGN

Detail Newsletter

We will keep you informed about international projects, news on architectural and design topics, research and current events in our newsletter.