You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

print article Print article

Telephone Box for Open-plan Offices

The Bosse Telefon Cube can be used by those wishing to conduct telephone calls undisturbed in open office environments. With a floor space of 1.14 × 1.14 m, the office version is slightly larger than the conventional street version. The telephone cube can be installed in any building as a room-in-room solution in open office landscapes. If required, it can be quickly and easily positioned at another location. Double glazing and acoustic elements ensure adequate sound absorption.

www.dauphin-group.com

Kurze Werbepause

Dauphin, Bosse Telephone box, open space

Foto: Dauphin Group

This article is taken out of the following magazine:
DETAIL 5/2020
DETAIL 5/2020

Balconies, Terraces, Loggias

See magazine
Product teaser
Advertisement

ARCHITECTURE & DESIGN

Detail Newsletter

We will keep you informed about international projects, news on architectural and design topics, research and current events in our newsletter.