You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

print article Print article
Umweltzentrum in Zaragossa

On the banks of the Ebro

Green-covered areas alternate with wooden ramps, a wooden stage, solar collectors and photovoltaic panels: the roof of the Environmental Unit Headquarters in Zaragoza, from Magén Arquitectos, serves as an extended park landscape as well as generating energy. See below for a selection of images documenting its construction.

Architects: Magén Arquitectos, Zaragoza

Current magazine
DETAIL 6/2020
DETAIL 6/2020

Modular prefabricated

See magazine
Product teaser
Advertisement

ARCHITECTURE & DESIGN

Detail Newsletter

We will keep you informed about international projects, news on architectural and design topics, research and current events in our newsletter.