You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

print article Print article

The Black House: Barn as holiday home

The property comprises a house, barn, apiary and wooden pavilion. On the one hand, the Black House serves as a barn: a storage area for fruit, grain and tools, while the spacious ground floor is intended as a meeting place for the client and his business partners. The reinforced concrete construction allows the large spans required by the generous communal areas. Arhitektura d.o.o. designed the house to feature ashwood cladding on the floors, walls and ceilings.

The ground floor opens up by means of large expanses of glazing and glass sliding doors. Inspired by the existing barns in the area, the architects decided in favour of a black shell for the structure.

Kurze Werbepause

Current magazine
DETAIL 10/2018
DETAIL 10 2018, Reuse Recycle

Reuse Recycle

See magazine
Product teaser
Advertisement

ARCHITECTURE & DESIGN

Detail Newsletter

We will keep you informed about international projects, news on architectural and design topics, research and current events in our newsletter.