You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

print article Print article

Slow food in a container – Till the Cows Come Home

This eatery, which opened for its first season in Berlin Mitte in 2014, offers the most space for hungry diners in the nicer part of the year, when people can sit outside on the terrace. Naturally, this time of year usually ends when the cows come home from their Alpine pastures. Further inspiration for the name came from the cows themselves, who take the time to graze, which conforms to the epicurean principles of Slow Food. However, this restaurant will offer exclusively vegetarian dishes.

In a classic shipping container designed by Natalie Viaux and decorated in Norwegian birch furniture with copper accents, the theme of the Alpine meadow is carried through with fitting pictures. Currently, the restaurant is taking a winter break, but soon the cows will be heading up to the meadows again!

Kurze Werbepause

Current magazine
DETAIL 9/2019
Housing in Rural Areas, DETAIL 9/2019

Housing in Rural Areas

See magazine
Product teaser
Advertisement

ARCHITECTURE & DESIGN

Detail Newsletter

We will keep you informed about international projects, news on architectural and design topics, research and current events in our newsletter.