You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

print article Print article

Gold rush: Disco Canalla takes on a new shine

Vaillo+Irigaray Architects have created the interior walls, ceilings and floors in exolated, perforated metal panelling. The new interior design, with its combination of the ‘golden’ cladding and dark flooring, engenders an elegant design language reduced to the essentials. The architects added accents in the form of a long, sleek bar and the light cubes arranged along the golden wall. The colour gold dominates in the entryway as well: elegant vertical chains create a metal curtain. In contrast, the exterior shell of the Canalla discotheque looks like a simple black box that enrobes its gleaming interior. Source: Vaillo+Irigaray Architects

Kurze Werbepause

more Information:Architects: Antonio Vaílloi Daniel, Juan L. IrigarayHuarte, Daniel Galar Irurre, Josecho Vélaz Ballesteros Team: Javier Gil, Eva Fernández, Íñigo Beguiristáin, Pello Iturria, Felipe Pou Client: Bayona Global SL Area: 700 m² Costs: Euro 450,000 Completion: 2014
Current magazine
DETAIL 9/2020
DETAIL 9/2020

Concept Residential Areas

See magazine
Product teaser
Advertisement

ARCHITECTURE & DESIGN

Detail Newsletter

We will keep you informed about international projects, news on architectural and design topics, research and current events in our newsletter.