You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

print article Print article

Serial Individuality by Alho

One of the most recent projects is the Berner Straße school pavilion, designed by Alexander Stecher and produced by Alho. The floor plan is based on the Munich Learning House concept. On the ground floor, next to the entrance foyer, is the 150-m2-large column-free canteen, together with the kitchen and the refrigerated and storage rooms, as well as the adjoining restrooms and sanitary facilities for employees. On the upper floor, four classrooms for 25 students each are organised as so-called clusters. They are grouped around a corridor that can be used flexibly. Connected to it are the main staircase and the lift.

www.alho.com

Kurze Werbepause

This article is taken out of the following magazine:
DETAIL 4/2018
DETAIL 4/2018, Kostengünstiger Wohnungsbau

Cost-Effective Housing

See magazine
Product teaser
Advertisement

ARCHITECTURE & DESIGN

Detail Newsletter

We will keep you informed about international projects, news on architectural and design topics, research and current events in our newsletter.