You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

print article Print article

Fashion Shop in London

The three sales levels of this shop are situated in the plinth storey and basement of two adjoining buildings that have been linked together. As part of the refurbishment, the lower, glazed section of the façade was completely redesigned. The top floor is set back slightly, creating an open space over the entrance. The interior is fitted out with restrained, dark wood furnishings. The five top-lit, sandblasted acrylic-plastic partitions that project from the side wall represent one of the dominant features of the shop. They serve to articulate smaller compartments within this generous space. Their top edges are invisibly recessed in illuminated soffit slits, creating the impression that the panels are free of all structural constraints.

This article is taken out of the following magazine:
DETAIL 2/1999

Interiors

See magazine
Product teaser
Advertisement

ARCHITECTURE & DESIGN

Detail Newsletter

We will keep you informed about international projects, news on architectural and design topics, research and current events in our newsletter.