You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

print article Print article

Advertising Agency in Paris

This former warehouse building was converted to accommodate the offices of an advertising agency. Internal partitions were removed, and the surfaces of the floors and load-bearing walls were renovated to bring out the visual quality of the raw materials. The plaster was waxed, and the concrete treated with a colourless seal. The two floors are linked in the middle of the building by a new staircase that also articulates the open-plan layout. The openings created for the staircase in the floor and through a load-bearing wall allow natural light to spill down from the upper level to the floor below. The treads are of expanded metal mesh to facilitate a maximum penetration of light from above. The balustrades consist of translucent perspex panels.
This article is taken out of the following magazine:
Product teaser
Advertisement

ARCHITECTURE & DESIGN

Detail Newsletter

We will keep you informed about international projects, news on architectural and design topics, research and current events in our newsletter.